Isolatiefolies voor rieten dak isolatie

Heeft u een vraag? neem contact met ons op

RIETEN DAK ISOLATIE

Waarop letten bij het isoleren van een rieten dak

Wanneer u een rieten dak gaat isoleren, is het belangrijk te begrijpen dat riet van onderaf moet worden beschermt tegen woonvocht. Door te douchen, koken en ademen ontstaat er veel vocht dat niet in het riet terecht mag komen. De dubbel geïntegreerde plakstrook op de Airflex isolatiefolies verzekert een dampdichte- en koudebrug vrije afsluiting.

Meer comfort, snel terugverdiend en brandveilig

Airflex isolatiefolie verdubbelt in veel gevallen de bestaande isolatiewaarde van het rieten dak. Dit is direct te voelen en aan de energierekening te merken. Airflex rieten dak isolatie maakt een rieten dak bovendien brandveiliger door de luchtdichte afwerking. Airflex Global isolatiefolie heeft een brandveilige aluminium laag met brandklasse M1. Meer comfort, lagere energielasten en brandveiliger, wie wil dat nu niet? Niet alleen de investering in Airflex rieten dak isolatie maar ook de hele rieten kap is door de besparing in enkele jaren terugverdiend. Reden genoeg waarom de rietdekker een hybride rieten kap met Airflex isolatiefolie tot een van de meest duurzame daken heeft benoemd.

Airflex rieten dak isolatie is eenvoudig te verwerken

Airflex isolatiefolie laat zich relatief eenvoudig verwerken over de oude sporen of zelfs over de schroefplaat met een onderliggende tengel. Zelfs bij overgangen naar bijvoorbeeld een dakkapel tape- of niet je Airflex zo op de ondergrond. En ook de loopplankhaak is zonder problemen in het riet te steken zonder Airflex te beschadigen.  Omdat ook de kneldelen niet hoeven te worden aangepast kan de kap worden gerenoveerd of gerestaureerd met behoud van de originele uitstraling.

Isolatie advies of offerte nodig?

× Hulp nodig?